Условия за доставка

Доставката на поръчана от онлайн магазина стока се извършва с куриер или със собствен транспорт (за Плевен, гр. Червен бряг, гр. Луковит и общините им). За всички останали населени места е за сметка на получателя и според ценовите тарифи на предпочитаният от клиента куриер без Speedy. Доставки се извършват само в рамките географската граница на Република България. Доставките на уреди с наложен платеж или с карта се извършват в рамките на три работни дни след потвърждаване на наличност от асистент по продажбите. При авансово плащане по банков път доставките се извършват в рамките на три работни дни след заверка на сумата в банковата сметка на “ ПРИНС ” ЕООД. Уредите се доставят на адрес посочен за доставка.

  • Безплатна доставка на закупени стоки за гр. Червен бряг, гр. Луковит и общините им се извършва до място достъпно за товарен бус на посочен от клиента адрес и включва услуга качване до дома. Безплатната доставка се извършва от понеделник до събота м/у 10 и 19 часа., няма точен час на изпълнение, извършва се в рамките на посочения ден.
  • Доставките гр. Плевен и общината се извършват в работни дни до място достъпно за товарен бус след предварителна уговорка с клиентите, и включват услуга качване до дома.
  • Доставките до останалите населени места в България се извършват с куриерска фирма избрана от клиента и по ценоразписа на избраният куриер без Speedy. Доставката е до три работни дни.

При всички случаи " ПРИНС " ЕООД си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове с до седем дни. Стоките се доставят на получателите стандартно - на ръка срещу подпис, като пратките се доставят в дома на получателя или в офис на избраната от клиента куриерска фирма според неговото желание без Speedy.

При връщане на продукт или рекламация, куриерската услуга за връщането е за сметка на клиента.

 

Отговорности:

" ПРИНС" ЕООД не носи отговорност при:
 - изчерпване на количества от дадени артикули,
 - забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки.

Внимателно прочетете тези условия, както и общите условия преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия.

 

При плащане през системата на Борика, Банков превод, Ти Би Ай, Джет кредит или Транскарт,

Моля първо проверете за наличност на тел: 0878 60 55 44